Πρo των πυλών η διάλυση..




Μετά τους Λεωνίδα Πάντο, Ρόμπολα Σοφία, Άννα Παπαγεωργίου και ο Αντρέας Κοντοδημόπουλος προσχώρησε στην δημοτική κίνηση του Αποστόλη Θεοφίλη επιβεβαιώνοντας τις καλά πληροφορημένες πηγές του blog μας που το τελευταίο διάστημα έκαναν λόγο για μεταπήδηση ονόματος-έκπληξη σε αντίπαλη δημοτική παράταξη.
Κοινός παρανομαστής και των τεσσάρων είναι ο Ηρακλής Δρούλιας μιας και στις τελευταίες δημοτικές εκλογές είχαν θέσει υποψηφιότητα ως σύμβουλοι με τον συνδυασμό του αλλά φαίνεται οτι πλέον  δεν εκφράζονται απο τον τελευταίο με αποτέλεσμα να συστρατευτούν με την "ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ".
Έμπειροι παρατηρητές στα τοπικά δρώμενα σημειώνουν με νόημα οτι το πουλόβερ της παράταξης Δρούλια "ξηλώνεται" μέρα με την μέρα και το φάσμα της διάλυσης πλανάται πάνω απο το "ΟΡΑΜΑ ΔΙΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ" .
Οι ίδιοι κύκλοι επισημαίνουν οτι τελικός αποδέκτης της φθοράς του πρώην προέδρου του Ο.Σ.Κ. είναι ο Αποστόλης Θεοφίλης και όχι ο Βαγγέλης Ντηνιακός όπως προεξοφλούσαν κάποιοι  λόγω ενδεχόμενης πολιτικής "συγγένειας" μεταβάλλοντας τα μέχρι σημερινά δεδομένα και δίνοντας απρόβλεπτη τροπή στο τοπικό πολιτικό σκηνικό.
Το μόνο  σίγουρο είναι οτι η παράταξη του Ηρακλή Δρούλια βρίσκεται στην πιο κρίσιμη καμπή της μετά απο την βραδιά των εκλογών και τον αποκλεισμό της απο τον β γύρο δίνοντας την εντύπωση στους δημότες οτι η διάλυτικη της πορεία είναι μη αναστρέψιμη..



Σχόλια