Ψυχραιμία..

Δυστυχώς, με έκπληξη πληροφορηθήκαμε  τις νέες δηλώσεις του Ηρακλή Δρούλια σε συγκεκριμένο site όπου μας επιτίθεται εκ νέου με έμμεσο τρόπο σε μια ύστατη  προσπάθεια να "διασκεδάσει" τις εντυπώσεις για τις συνεχείς αποχωρήσεις συνεργατών του απο την παράταξη του.
Φαίνεται οτι ο συμπαθέστατος επικεφαλής της παράταξης "ΟΡΑΜΑ ΔΙΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ" αποφεύγει συστηματικά  να τοποθετηθεί επι της ουσίας για τα πραγματικά αιτία που οδήγησαν  σε φυγή  τα στελέχη του και την εικόνα διάλυσης  που παρουσιάζει σήμερα  η παράταξη του επικαλούμενος την ανωνυμία του blog.
Πάντως, αγαπητέ Ηρακλή, θα σου δώσουμε μια φιλική ερασιτεχνική συμβουλή, όταν πιστεύεις οτι ένα blog δεν είναι σοβαρό ,  δεν βγαίνεις με ταχύτητα "φωτός",  σε διάστημα δύο ημερών να του απαντήσεις και ειδικά - ειδικά και όχι ιδικά όπως συνηθίζεται να γράφουν "επαγγελματίες δημοσιογράφοι" "εγνωσμένης" υπερτοπικής αξίας-  όταν τα γρήγορα πολιτικά αντανακλαστικά δεν είναι και το δυνατό σου σημείο.
Βέβαια , εάν ένας επικεφαλής δημοτικής παράταξης του Χαιδαρίου -πολιτικα προερχόμενος  μάλιστα απο το κεντροαριστερό χώρο και συγκεκριμένα απο το προοδευτικό ΠΑΣΟΚ- δεν αντέχει την δημόσια κριτική στηριγμένη σε υπαρκτά γεγονότα  είναι άλλο θέμα που θα το συνυπολογίσουν οι δημότες και οι δημότισσες την επόμενη φορά που θα κληθούν να ψηφίσουν.
Πολιτική ψυχραιμία, λοιπόν αγαπητέ Ηρακλή σου συστήνουμε,  γιατί οι πληροφορίες που βρίσκονται στην διάθεση του blog μας κάνουν λόγο για ενδεχόμενη νέα  αποχώρηση απο τον συνδυασμό σου  και ταυτόχρονη προσχώρηση του σε αντίπαλη δημοτική παράταξη.
Συνεπώς, ο κύκλος των "χαμένων" συνεργατών σου πιθανότατα να διευρυνθεί ακόμη περισσότερο.
Ελπίζουμε να μην επιβεβαιωθούν οι τελευταίες πληροφορίες μας  περί νέας αποχώρησης και να προλάβεις να προχωρήσεις στην "συνετή" ανανέωση που εξήγγειλες με κάποιον στοιχειώδη "κορμό".
Ποιός  είπε άλλωστε οτι ο "σκληρός" κόσμος της πολιτικής έχει σχέση με την "θαλπωρή" δημόσιων οργανισμών όπως ο Ο.Σ.Κ.;



Σχόλια