Απάντηση Δημάρχου Μεσολογγίου για την πρόσληψη της Ελευθερίας Τοκατλίδη..


Συλληπτήρια για τον Νίκο Λύτρα από τον Δήμαρχο Μεσολογγίου
Αναδημοσιεύουμε απο την διαδικτυακή ιστοσελίδα www.aixmi-news.gr, την απάντηση του δημάρχου κ.Καραπάνου για την πρόσληψη ως ειδική συνεργάτιδα  του, της Ελευθερίας Τοκατλίδη, πρώην αντιδημάρχου Δήμου Χαιδαρίου επι ημερών Δημήτρη Μαραβέλια.
Να σημειωθεί όπως φαίνεται απο την παρακάτω απάντηση του Δημάρχου Μεσολλογίου οτι παραμένει ασαφές το πεδίο επαγγελματικής δράσης της Ελευθερίας Τοκατλίδη ως ειδική συμβούλου  μιας και για νομικά θέματα έχει προσλάβει άλλον και όχι την Χαιδαριώτισσα δικηγόρο.
Ακολουθεί το σχετικό ρεπορτάζ με την απάντηση  του κ.Καραπάνου:

Αυτοί είναι οι συνεργάτες του δημάρχου














Πολύτιμες οι υπηρεσίες της Ελ. Τοκατλίδη, όπως υποστηρίζει ο ίδιος


Πολύς λόγος γίνεται και για τους ειδικούς συνεργάτες του δημάρχου Μεσολογγίου, καθώς κάποια από τα πρόσωπα που τον πλαισιώνουν είναι άγνωστα.
Πολλοί αναρωτιούνται με ποιο τρόπο θα πληρωθούν όλοι αυτοί οι άνθρωποι. Ο ίδιος ο δήμαρχος μετά από σχετική ερώτηση της ΑΙΧΜΗΣ ξεκαθαρίζει ότι οι ειδικοί συνεργάτες τους είναι τρεις, όσοι δηλαδή προβλέπονται από το σχετικό νόμο. Πρόκειται για το γνωστό δικηγόρο Μεσολογγίου Λεωνίδα Βλάχο ο οποίος θα παρέχει τις συμβουλές του για νομικά θέματα καθώς ο δήμος έχει αρκετά τέτοια, για την φιλόλογο Αμαλία Γούργαρη, η οποία παρέχει υποστήριξη γραφείου και την κα Ελευθερία Τοκατλίδη, της οποία η διαδικασία πρόσληψης δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί.


Διαβάστε αναλυτικά το ρεπορτάζ στο φύλλο της ΑΙΧΜΗΣ που κυκλοφορεί από την Πέμπτη 23/10 σε όλα τα περίπτερα του νομού ή εναλλακτικά μπορείτε να γραφτείτε συνδρομητές στην έντυπη ή ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας. Πληροφορίες στο info@aixmi-news.gr ή στο τηλ. 26310 22793

Σχόλια