Το δεύτερο "ψευδώνυμο" σου πάει γάντι..

Οφείλουμε να ομολογήσουμε οτι στα επικοινωνιακά τερτίπια ο γνωστός δημοσιογράφος της πόλης δεν παίζεται παρά το τελευταίο ντεφορμάρισμα ..Είναι καλός αλλά τώρα τελευταία "καρφώνεται" συνέχεια ...Το ψευδώνυμο "katsabourdas" θα μπορούσε να μπερδεύψει πολλούς αλλά όχι εμάς.Θα επανέλθουμε αργότερα με μια απάντηση που οφείλουμε σε συγκεκριμένο blog που επιχειρεί να μας "ΣΤΑΥΡΩΣΕΙ" για μια επισήμανση μας, σε προηγούμενη ανάρτηση σχετικά με μια διαδικτυακή αντιπαράθεση υποννοώντας ανάμιξη συγκεκριμένου θεσμικού παράγοντα της πόλης με το Haidari Press..Μέχρι τότε θα συμφωνήσουμε με τον "katsabourda" οτι είμαστε εκτός γραμμής όπως και εσυ φίλε εκτός εποχής.Πάντως το δεύτερο ψευδώνυμο σου ταιριάζει καλύτερα,δεν καρφώνεσαι απλά αλλά αποκαλύπτεσαι!!!

Σχόλια

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Parisk θέλουμε να σε ευχαριστήσουμε για τα μαθήματα ορθογραφίας αφού η τεράστια εμπειρία σου δίπλα σε δύο πρωθυπουργούς και η καθημερινή γραφή των λόγων τους σου έχει δώσει τεράστια εμπειρία..Ως ένδειξη ευγνομωσύνης η στήλη οφείλει να σου ανταποδώσει τα μαθήματα ορθογραφίας με μαθήματα πολιτικής δηλαδή εκλογής μιας και οι συνεχόμενες αποτυχημένες απόπειρες σου έχουν διημιουργήσει απωθημένα με συγκεκριμένα πρόσωπα που τα βλέπεις παντού..Σου συνιστούμε λοιπόν να χαλαρώσεις γιατί ο Συμπαραστάτης του Δημότη μπορεί να επανέλθει με απλή πλειοψηφία και να ψάχνεις τότε κανένα κουκί για να εκλεγείς..Αλλά ρε φίλε δίπλα σε δύο πρωθυπουργούς δεν έμαθες τίποτα?Τους έκανες πρωθυπουργούς και δεν μπόρεσες να σε κάνεις Συμπαραστάτη του Δημότη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κόψτε την προπαγάνδα και τα ψευδώνυμα και τα ψεύτικα προφίλ που υποκρίνεστε ότι είστε άλλοι, δηλαδή υπαρκτά πρόσωπα, ειδικά όσοι, όσες και όποιοι, όποιες χρησιμοποιείτε και χρησιομοποιήσατε με έμμεσο τρόπο το δικό μου υπαρκτό πρόσωπο, γιατί από δω και στο εξής απλώς σας δηλώνω ότι μόλις μπλέξατε... Αυτά!
    Δήμαρχε και Γενικέ, μαζέψτε τους...! Αμέσως, γιατί μετά θα είναι πολύ αργά για... ΟΛΟΥΣ! Η μ@@@@@α, η πλακίτσα, οι εξυπνακισμοί και η προβοκάτσια... ΤΕΛΟΣ! ΣΗΜΕΡΑ!!!

    Υ.Γ.: Κι αυτός, ο ΕΔΩ πιο πάνω υπογράφων, ΝΑΙ, είμαι Ο Πάρις και περιμένω να ζητήσετε ΑΠΑΝΤΕΣ "ΣΥΓΝΩΜΗ" και αν έχετε σθένος ή θέλετε να διαπιστώσετε ότι όντως είμαι, πάρτε με τηλέφωνο στο κινητό μου να σας το εξηγήσω...! Γιατί όταν θέλω ΠΟΛΥ να κερδίζω ΚΕΡΔΙΖΩ...! Και μακάρι να μην αποφασίσω να θελήσω κάποιοι να ΧΑΣΟΥΝ γιατί όποτε το θέλω ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΑΝΟΥΝ...! Τα υπόλοιπα, των μεν και των δε, δεν αξίζουν σχολιασμών μου... Η ΣΙΩΠΗ καμιά φορά ΛΕΕΙ πολύ ΒΑΡΙΕΣ και ασήκωτες ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Από μέρους μου, Π...Κ......... ΣΥΓΝΩΜΗ!!!!!!!!!!! Όταν θα πρέπει, ίσως μάθεις ποιο πρόσωπο ήμουν... Για το ΚΑΛΟ ΟΛΩΝ...!!!!!!!!!!! Τώρα, τροποποιήθηκα, δηλαδή, κλωνοποιήθηκα...!!!!!! ΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου