Φιέστα τίτλου με ρεκόρ

Με στόχο το ρεκόρ!


Ο Ολυμπιακός κόντρα στην ΑΕΛ (19.00, NET) πανηγυρίζει την κατάκτηση του τίτλου, παράλληλα όμως κυνηγάει το ρεκόρ του 15 στα 15 στον Ναό!
Μπορεί τα πάντα να έχουν κριθεί όσον αφορά τις βαθμολογικές σκοπιμότητες, αλλά τα κίνητρα για τους παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε υπάρχουν και σε αυτό το ματς και είναι εξίσου σημαντικά.
Από τη μία είναι το μεγάλο ρεκόρ που θέλει να πετύχει ο Ολυμπιακός, σημειώνοντας μόνο νίκες στην έδρα του στα εντός έδρας παιχνίδια, κάτι που αν συμβεί, θα έχει γίνει για πρώτη φορά!
Κατά δεύτερο, σήμερα λέει "αντίο" στην ενεργό δράση ο Αντώνης Νικοπολίδης. Έπειτα από μία λαμπρή καριέρα, η οποία στο Λιμάνι βρήκε τους τίτλους και την αναγνώριση, ήρθε η ώρα να κρεμάσει τα γάντια του και θα το κάνει μετά από το σημερινό ματς.
Εν τω μεταξύ, σε ένα κατάμεστο Καραϊσκάκη- πόσο μάλλον σήμερα που είναι και η φιέστα - δεν χρειάζεσαι "ιδιαίτερα" κίνητρα. Βέβαια, ακόμη και χωρίς κόσμο να ήταν το γήπεδο ο Ολυμπιακός δεν θα έπρεπε να ψάξει για κίνητρα. Η φύση της ομάδας είναι να νικάει και αυτό καλείται να κάνει και σήμερα.
Πάντως, στα πλάνα του Ερνέστο Βαλβέρδε, ώστε να έρθει αυτή η νίκη είναι να παρατάξει την ομάδα με τους εξής έντεκα: Νικοπολίδη, Μανιάτη, Αβρ. Παπαδόπουλο, Μέλμπεργκ, Μπράβο, Ρόμενταλ, Ουρτάδο, Ιμπαγάσα, Ριέρα, Μιραλάς και Τζιμπούρ.

Σχόλια