Η UEFA για Φέισα!


Η απόκτηση του Φέισα από τον Ολυμπιακό έκανε τον γύρο της Ευρώπης και με αυτή ασχολήθηκε και η Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Με τίτλο «Ο Φέισα είναι έτοιμος να “χτυπήσει”» η UEFA υποδέχθηκε τη μεταγραφή του νεαρού άσου από την Παρτιζάν!
Είναι, άλλωστε, μία σημαντική είδηση το γεγονός ότι ο Θρύλος ενέταξε στο δυναμικό του ένα από τα μεγάλα ταλέντα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Έναν ποδοσφαιριστή για την αξία του οποίου έχει γίνει τόση και τόση κουβέντα.
«Ο Λιούμπομιρ Φέισα τόνισε ότι ελπίζει να ανταποκριθεί στις προσδοκίες του κόσμου και του ίδιου του κλαμπ, αφήνοντας την πρωταθλήτρια Σερβίας, Παρτιζάν, για τους… ομόλογους πρωταθλητές Ελλάδας, τον Ολυμπιακό», ανέφερε αρχικά το κομμάτι στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία και συνέχιζε:
«Ελπίζει να συνεχίσει την παράδοση των Σέρβων παικτών που εντυπωσίασαν στον Ολυμπιακό. Όντας δύο φορές διεθνής με τη Σερβία, ο 22χρονος υπέγραψε την Παρασκευή συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας. Ο Φέισα ξέρει την παράδοση των Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς και Ντάρκο Κοβάσεβιτς, οι οποίοι είχαν εντυπωσιάσει με τα ερυθρόλευκα και ο ίδιος είπε πως “εύχομαι να είμαι και εγώ το ίδιο επιτυχημένος”. Πρόσθεσε δε, πως, “είναι τιμή μου που υπέγραψα στον Ολυμπιακό και ελπίζω να δικαιώσω εκείνους που με πίστεψαν”. Ο Ολυμπιακός αρχίζει τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις με τη συμμετοχή του στη φάση των ομίλων του Champions League».

Σχόλια