«Ήρθαμε για θετικό αποτέλεσμα»




Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε, μίλησε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του ματς με την Άρσεναλ, πριν από την τελευταία προπόνηση της ομάδας.

«Είναι πάρα πολύ δύσκολο ματς. Εδώ ο ρυθμός είναι πολύ πιο γρήγορος. Πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ. Δεν έχει καμία σχέση με τα ματς πρωταθλήματος», είπε αρχικά ο Βαλβέρδε.

Στη συνέχεια ο Ισπανός τόνισε: «Είμαστε βελτιωμένοι σε σχέση με τη Μαρσέιγ. Θα είναι πάρα πολύ δύσκολος αντίπαλος. Ήρθαμε εδώ για να προσπαθήσουμε πολύ για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».
«Αναγνωρίζουμε ότι είναι φαβορί η Άρσεναλ, αλλά εμείς ήρθαμε για να κάνουμε τη δουλειά μας», σημείωσε στη συνέχεια ο προπονητής του Ολυμπιακού, που αναφορικά με τις απουσίες των Λονδρέζων επισήμανε: «Όσες απουσίες κι αν έχει η Άρσεναλ είναι το ίδιο. Είναι ομάδα συνόλου».

Παράλληλα, ο Βαλβέρδε αναφορικά με τη στήριξη του κόσμου είπε: «Στον κόσμο μας θέλω να πω να απολαύσει το παιχνίδι. Εμείς θα προσπαθήσουμε να τους κάνουμε περήφανους».

«Δεν είναι τελικός αυτό το ματς. Είναι σημαντικό για τον όμιλο. Και έτσι μπορούμε να χαρακτηρίσουμε τελικό με τον ΠΑΟΚ και το ματς της Κυριακής», είπε ακόμη ο Βαλβέρδε που συνέχισε: «Όλα τα ματς έχουν τις ιδιαιτερότητές τους. Το ποδόσφαιρο είναι πιο απλό από όσο νομίζουμε θα προσπαθήσουμε να έχουμε τη δική μας φιλοσοφία και το δικό μας στιλ. Αναγνωρίζουμε τις δυσκολίες».

Σχόλια