Η Αργεντινή, τα σκουπίδια και το ΔΝΤ

Αλαλούμ με την επιστράτευση των εργαζομένων στους δήμους...




Αλαλούμ επικρατεί με την επιστράτευση των εργαζομένων στους δήμους. Στην πολιτική επιστράτευση των οδηγών των απορριμματοφόρων και στην επίταξη των οχημάτων προχώρησε η κυβέρνηση, ενώ κοινοποιήθηκε η απόφαση με την οποία κηρύχτηκε παράνομη και καταχρηστική η...

απεργία των εργαζομένων της ΠΟΕ-ΟΤΑ.

Ωστόσο, η δικαστική απόφαση για την απεργία της ΠΟΕ-ΟΤΑ δεν έχει πρακτικό αντίκρυσμα καθώς πλέον οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση απεργούν με την κάλυψη της ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.

Οι οδηγοί των απορριμματοφόρων αναμένουν την παραλαβή των ατομικών φύλλων επιστράτευσης, ωστόσο επειδή η επιστράτευση δεν περιλαμβάνει και τους εργάτες αποκομιδής τα σκουπίδια αναμένεται να μείνουν τουλάχιστον για δύο μέρες ακόμα στους δρόμους της Αθήνας

Η ΠΟΕ-ΟΤΑ αναμένεται να αποφασίσει σήμερα για τη στάση της την Παρασκεύη.

Συνδικαλιστές της ΠΟΕ- ΟΤΑ δήλωναν έτοιμοι να πειθαρχήσουν, από τη στιγμή που θα έπαιρναν στα χέρια τους τις ατομικές προσκλήσεις, και προσέθεταν ότι στην περίπτωση που η απεργία κηρυχθεί παράνομη, οι εργάτες της αποκομιδής καλύπτονται από την απεργία της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ ώστε να συνεχίσουν να απεργούν και το επόμενο 48ωρο.

Σ’ αυτή την περίπτωση οι οδηγοί θα κινούνται μεν στους δρόμους της Αττικής, αλλά χωρίς εργάτες και ως εκ τούτου χωρίς να μαζεύουν σκουπίδια.
ΝΕΑ.

Υ.Γ. Η αντίστροφη μέτρηση στην Αργεντινή επί ΔΝΤ που οδήγησε την  τότε κυβέρνηση στην πτώση ξεκίνησε όταν οι Κυβερνώντες επιχείρησαν κάτι ανάλογο με τα σκουπίδια..Φαίνεται οτι στην Ελλάδα θα επαναληφθεί η ιστορία με προφανή ομοιότητα την παρουσία του ΔΝΤ και πρωταγωνιστή τα σκουπίδια.. 

Σχόλια