ΝΕΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ



Νέο ραντεβού για τις 5 το απόγευμα της Κυριακής έξω από τη Βουλή έδωσαν ΓΣΕΕ- ΑΔΕΔΥ, στο πλαίσιο της απεργίας που πραγματοποιούν τα συνδικάτα κατά των νέων μέτρων που απαιτεί η τρόικα. Στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας θα συνεδριάσουν τα όργανα της Συνομοσπονδίας για να...
αποφασίσουν τις επόμενες δράσεις των συνδικάτων.

«Οι εργαζόμενοι με τη μεγάλη συμμετοχή τους και στη σημερινή απεργία αλλά και στα συλλαλητήρια των Συνδικάτων στην Αθήνα και στην περιφέρεια συνεχίζουν τον αγώνα τους ενάντια στα αντιδημοκρατικά και εξοντωτικά μέτρα του νέου Μνημονίου που εκβιαστικά επιβάλλουν οι δανειστές της Τρόικα», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΓΣΕΕ.

Σήμερα Σάββατο ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ πραγματοποίησαν συλλαλητήριο στην πλατεία Συντάγματος, ενώ το ΠΑΜΕ πραγματοποίησε συλλαλητήριο στην Ομόνοια. Παράλληλα, μέλη του ΠΑΜΕ ανήρτησαν πανό στην Ακρόπολη με σύνθημα «Κάτω η δικτατορία του μονοπωλίου της Ευρώπης», γραμμένο στα Ελληνικά και τα Αγγλικά.

Μικρής έκτασης επεισόδια πραγματοποιήθηκαν στην πλατεία Συντάγματος, όταν οι δυνάμεις της αστυνομίας προσπάθησαν να απωθήσουν 100 περίπου διαδηλωτές που είχαν καταλάβει το οδόστρωμα μπροστά στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη και είχαν διακόψει την κυκλοφορία.

Οι δυνάμεις των ΜΑΤ απώθησαν τους διαδηλωτές προς το κέντρο της πλατείας με τις ασπίδες και κάνοντας περιορισμένη χρήση χημικών. Τραυματίστηκε ελαφρά ένα άτομο

Σχόλια