Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τη «λιώνει» στο καμινι και βλέπει Πόλη

Τη «λιώνει» και βλέπει Πόλη

 

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται σήμερα (21:00, Ν/S 3) τη Σιένα στο ΣΕΦ και θέλει τη νίκη για να κάνει το 2-1 και να βρεθεί ακόμη πιο κοντά στο Final Four της Κωνσταντινούπολης.
Οι Πειραιώτες έκαναν… τη δουλειά τους στις πρώτες δύο αναμετρήσεις (σ.σ. ένα break) και πλέον έχουν την κατάσταση στα χέρια τους αφού με δύο νίκες στα ματς μπροστά στο κοινό τους, προκρίνονται στο Final Four της Κωνσταντινούπολης. Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, πλην αυτού με τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο και έτσι θα μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε 15 παίκτες για τη 12άδα του αυριανού ματς. Πάνω-κάτω, όμως, είναι ξεκάθαρο ποιοι παίκτες θα μείνουν εκτός. Πλην του 27χρονου φόργουορντ, εκτός 12αδας θα είναι αύριο και οι Δημήτρης Κατσίβελης, Μιχάλης Πελεκάνος και Λάζαρος Παπαδόπουλος.
Γεμάτο Τετάρτη-Παρασκευή
Κατάμεστο αναμένεται να είναι το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και στα δύο παιχνίδια με την παρέα του Νίκου Ζήση. Ήδη, για το αυριανό παιχνίδι με την ιταλική ομάδα έχουν πουληθεί 9.000 εισιτήρια ενώ περίπου τα μισά έχουν… φύγει και για το παιχνίδι της Παρασκευής. Αυτό, όμως, που έχει ως στόχο η ομάδα είναι το αυριανό παιχνίδι και το 2-1. Κανείς στην ομάδα του Πειραιά δεν σκέφτεται το παιχνίδι της Παρασκευής και αυτό είναι που θέλει να περάσει στους παίκτες του και ο Ντούσαν Ίβκοβιτς, ο οποίος ζήτησε από τους παίκτες να ξεχάσουν και όσα έγιναν στην Ιταλία, αλλά και να μην σκέφτονται το τρίτο ματς
www.katimagiko.gr

Σχόλια