Αναλαμβάνει χρεή Αγωνιστικού Διευθυντή στο Χαϊδάρι ο Πετρός Καραβίτης...


  
Έκτακτο δ.σ. πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στο Χαϊδάρι, με μοναδικό θέμα την αγωνιστική πορεία της ομάδας, την οριοθέτηση των στόχων της και το πλάνο πάνω στο οποίο θα λειτουργήσει το ποδοαφσιρικό τμήμα για το υπόλοιπο της σαιζόν. Κανείς δεν απουσίαζε από τη χθεσινή κρίσιμη συνεδρίαση, στην οποία συζητήθηκαν εκτενέστατα όλα τα θέματα που αφορούν το ποδοσφαιρκό τμήμα. Η οικογένεια του Α.Ο. Χαϊδαρίου φαίνεται ότι βγήκε ακόμα πιο συσπειρωμένη από τη χθεσινή συνεδρίαση και όλοι έθεσαν εαυτούς στη διάθεση της ομάδας για την άμεση βαθμολογική και αγωνιστική της ανάταση.

Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, δημιουργήθηκαν δυο επιτροπές, που θα αναλάβουν εκ νέου το συντονισμό του ποδοσφαιρικού τμήματος. Αρχικά, ενεργοποιείται μια τετραμελής επιτροπή η οποία αποτελείται από τον πρόεδρο κ. Κρέστα, από τους αντιπροέδρους κ.κ. Σπίνουλα, Σαραντίδη και τον κ. Λάμπρου, οι οποίοι θα έχουν σε πρώτο στάδιο την άμεση ευθύνη λειτουργίας και συντονισμού του ποδοσφαιρικού τμήματος. Η 2η επιτροπή θα είναι οχταμελής και θα ασχολείται με παρεμφερή θέματα, αλλά με μεγαλύτερη στόχευση τα οικονομικά του συλλόγου, ενώ φυσικά, όλα τα σημαντικά θέματα του συλλόγου, θα συζητώνται, όπως ορίζει άλλωστα και το καταστατικό, στην ολομέλεια του δ.σ. του συλλόγου.
Ταυτόχρονα, αποφασίστηκε να ενεργοποιηθεί η τεράστια ποδοσφαιρική προσωπικότητα του Πέτρου Καραβίτη, η παρουσία του οποίου στην ομάδα μας είναι ένα μεγάλο προς αξιοποίηση κεφάλαιο. Ο κ. Καραβίτης αναλαμβάνει πλέον και επίσημα χρέη Αγωνιστικού Διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος, θα είναι αρμόδιος για οτιδήποτε συμβαίνει στην α' ομάδα, ενώ ο ρόλος του, εκτός από την τεχνοκρατική του διάσταση, θα έχει κι έναν συμβουλευτικό χαρακτήρα, μιας και η εμπειρία του είναι τεράστια, ενώ απολαμβάνει της αναγνώρισης από όλο το φίλαθλο κοινό της χώρας.
Στα αγωνιστικά, ο Α.Ο. Χαϊδαρίου συνεχίζει την προετοιμασία χωρίς προβλήματα για τον αγώνα του Σαββάτου κόντρα στη Διάνα Ηλιούπολης. Ο κ. Μακρής δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, πλην του μόνιμου τραυματία Κοτσολάκου. Όλοι στην ομάδα θεωρούν ότι το πρόβλημα του Α.Ο.Χ. είναι ψυχολογικό, καθώς η ομάδα παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο, όμως για αστάθμητους παράγοντες δεν μπορεί να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 3:00 μ.μ. στο "Τ. Χαραλαμπίδης" και το δ.σ. του συλλόγου απευθύνει κάλεσμα στους Χαϊδαριώτες φιλάθλους να βοηθήσουν την προσπάθεια των παιχτών μας σε αυτό το πολύ κρίσιμο παιχνίδι. Ήδη τυπώθηκαν μαθητικές προσκλήσεις που θα μοιραστούν δωρεάν στα σχολεία της πόλης, ώστε οι μαθητές να έχουν δωρεάν είσοδο στον αγώνα αυτό.

Σχόλια