Δημοτική Αρχή:''Μακριά οι κομματικές σκοπιμότητες από τα παιδιά"

 
 
Στην αντεπίθεση περνάει η Δημοτική Αρχή καλώντας τις αντιπολιτευόμενες παρατάξεις να αφήσουν τις κομματικές σκοπιμότητες έξω από τους παιδικούς σταθμούς. Πιο κάτω ακολουθεί το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης:
Από τη Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας, Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Χαϊδαρίου, εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:
"Ποιοι θέλουν να κλείσουν τους Παιδικούς Σταθμούς
Η Δημοτική Αρχή καταγγέλλει όλους αυτούς που κρυμμένοι πίσω από μικροκομματικά συμφέροντα και σκοπιμότητες θέλουν να βάλουν λουκέτο  στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Χαϊδαρίου και να δημιουργούν αναστάτωση σε εκατοντάδες οικογένειες.
Όλοι αυτοί που παίζουν με τα παιδιά, ή θέλουν να κάνουν τα παιδιά μοχλό πίεσης για τις κομματικές τους επιδιώξεις πρέπει να καταδικαστούν από τους πολίτες του Χαϊδαρίου για τις πρακτικές και τακτικές που ακολουθούν.
Είναι ιδιωτικοποίηση η δυνατότητα εργασίας σε ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ;
Αυτές οι στείρες πρακτικές και τακτικές οδήγησαν τη χώρα στο χείλος της καταστροφής. Ο Δήμος Χαϊδαρίου θέλει να έχει τους Παιδικούς Σταθμούς ανοιχτούς  πέρα και έξω από κομματικά παιχνίδια. Θέλουμε να συνεχίσουμε να τους λειτουργούμε με νηπιαγωγούς και παιδαγωγούς που γνωρίζουν τα παιδιά και εμπιστεύονται οι γονείς. Κανείς στη Δημοτική Αρχή δεν κάνει λόγο για ιδιωτικοποίηση των Παιδικών Σταθμών που με τόσο κόπο φτιάξαμε και τους κάναμε να λειτουργούν ως πρότυπα κέντρα προσχολικής αγωγής.
Είναι επιτακτική ανάγκη να προσλάβουμε προσωπικό και ο μοναδικός τρόπος για να γίνει γρήγορα είναι με την συνεργασία Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης (ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.) τουλάχιστον μέχρι το τέλος της φετινής σχολικής  χρονιάς . Αυτός ο τρόπος είναι και ο μοναδικός για να συνεχίσουν μέχρι το τέλος της σχολικής χρονιά τα παιδιά να έχουν τις ίδιες δασκάλες και όχι ανά δύο μήνες τα παιδιά να βλέπουν καινούργιες νηπιαγωγούς.
Ξεκαθαρίζουμε λοιπόν σε όλους όσοι θέλουν να «μπαχαλοποιήσουν» τις κοινωνικές δομές καθοδηγούμενοι μόνο από κομματικά συμφέροντα ότι θα μας βρούνε απέναντί τους.
Είναι καιρός στην Ελλάδα, να κάνουμε όλοι μαζί την υπέρβαση. Και αν μέχρι τώρα δεν το κάναμε, τώρα που το θέμα αφορά τα παιδιά θα πρέπει να το κάνουμε πράξη."
www.247press.com.gr
 

Σχόλια