Εκτός έδρας νίκη για το Χαϊδάρι ..


Πήρε μπρος (έστω και στο τέλος του 1ου γύρου) η «μηχανή» του Α.Ο. Χαϊδαρίου! Μετά από εντυπωσιακή εμφάνιση, οι παίχτες του Α.Ο.Χ. υπό την καθοδήγηση του Κ. Αρζένη και του Π. Καραβίτη, πέτυχαν μεγάλη εκτός έδρας νίκη με 1-3 επί της αξιόμαχης Ένωσης Βοτανικού και ανέβηκαν κι άλλο στη βαθμολογία μετά από την 3η συνεχόμενη νίκη τους.
Παρουσία 100 περίπου θεατών στο γήπεδο Ρουφ και υπό τσουχτερό κρύο, οι "κυανέρυθροι" ανέλαβαν από την αρχή την πρωτοβουλία των κινήσεων κι έχασαν την πρώτη ευκαιρία στο 12’ με τον Σουμελίδη. Η πρωτοβουλία των «κυανέρυρθρων» επιβραβεύτηκε με ένα φανταστικό γκολ του Ρούπι στο 24’ με αριστερό γωνιακό σουτ, μετά από υπέροχη ατομική προσπάθεια. Οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν στη συνέχεια, απείλησαν την εστία του Κόρδα, όμως στο 44’, σε ένα πολύ κρίσιμο χρονικά σημείο, μετά από έξοχη ασίστ του Σπίρο στον κενό χώρο, ο Καρώνας πλάσαρε υπέροχα γράφοντας το 0-2 και πετυχαίνοντας το 1ο του φετινό γκολ.
Στην επανάληψη, η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε. Οι Χαϊδαριώτες είχαν τον έλεγχο χωρίς να απειλούνται, σε ένα παιχνίδι που δεν είχε ιδιαίτερο ρυθμό. Όλα αυτά μέχρι το 75’ όταν ο Σουμελίδης βρήκε υπέροχα τον Σπίρο, που με τρομερό πλασέ στο «Γ» της αντίπαλης εστίας έγραψε το 0-3 μέσα σε αποθέωση. Στο 78’ ήταν η σειρά των γηπεδούχων να πανηγυρίσουν, όταν με πλασέ του Κατσούδα μείωσαν σε 1-3, αναπτερώνοντας το ηθικό τους. Παρά τη μείωση του σκορ, η εστία του Κόρδα δεν απειλήθηκε καθόλου και στο 85’ ο Σπίρο έχασε μεγάλη ευκαιρία για το τέταρτο γκολ, όταν το πλασέ του προσέκρουσε στο δοκάρι. Πλέον, μεσολαβεί η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω εορτών και στις 51/2013, η επανέναρξη, στο φινάλε του 1ου γύρου, θα βρει τον Α.Ο.Χ. να αντιμετωπίζει στο «Τ. Χαραλαμπίδης» τον πρωτοπόρο Αθηναϊκό.
ΧΑΪΔΑΡΙ: Κόρδας, Ρούσα, Μπατής, Αρβανίτης, Μεσσίνι, Χριστούλης, Σουμελίδης, Ρούπι (λ.τρ. Κακαράκης), Καρώνας, Πανούσης (76’ Πολίτης), Σπίρο (86’ Γκάτζιος).
πηγή: haidarifc.com

Σχόλια