Ο κόσμος "αγκάλιασε" για δεύτερη φορά το "κίνημα" κατά της ακρίβειας στο Χαϊδάρι..


Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη η επιχείρηση διανομής προϊόντων απευθείας από παραγωγούς στους Δημότες Χαϊδαρίου,που οργάνωσε η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Χαϊδαρίου,την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου.
Όλες οι παραγγελίες των Δημοτών ικανοποιήθηκαν και η ποιότητα των προϊόντων αποδείχθηκε άριστη. Ακόμη και για προϊόντα που οι ποσότητές τους εξαντλήθηκαν, οι παραγωγοί σε συνεννόηση με τον κόσμο, τις επόμενες ημέρες θα τους εξυπηρετήσουν, φέρνοντάς τους τις παραγγελίες τους.  Οι τιμές των προϊόντων ήταν πολύ χαμηλές και προσιτές και ικανοποίησαν κάθε ενδιαφερόμενο δημότη.
Πιο αναλυτικά τα προϊόντα που διανεμήθηκαν ανήλθαν σε ποσότητα περίπου στους 27 τόνους και ήταν τα εξής:ανθοθύμαρο, μέλι πευκορίκι, ανθόμελο, σταφίδα μαύρη και ξανθή, κρεμμύδια, σκόρδα, ελιές, φέτα, κεφαλογραβιέρα, γραβιέρα, κεφαλοτύρι, ελαιόλαδο, πορτοκάλια, μανταρίνια, λεμόνια, ρύζι καρολίνα και μπόνετ, γλυκά του κουταλιού, καρυδόψιχα, αμυγδαλόψιχα, κάστανα, καρύδια, τσίπουρο, ρακόμελο, παραδοσιακά, αλεύρι.
Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Χαϊδαρίου ευχαριστεί τους παραγωγούς για τη συνεργασία και ενημερώνει πως προτίθεται να συνεχίσει την συγκεκριμένη δράση.

Σχόλια