Εγκρίθηκε το πρώτο χρηματικό ένταλμα ΚΟΙΝ.ΣΕΠ στον Δήμο Ιλίου...


Την ώρα που στην πόλη μας , οι αντιπολιτευόμενες παρατάξεις επιτίθεται στην Δημοτική Αρχή με βαρείς χαρακτηρισμούς για την λειτουργία των ΚΟΙΝ.ΣΕΠ στους παιδικούς σταθμούς μια σημαντική είδηση έρχεται να καταρρίψει αυτούς τους ισχυρισμούς και να "ανοίξει" τον δρόμο στην λειτουργία ΚΟΙΝ.ΣΕΠ. στον γειτονικό Δήμο του Ιλίου, που ως γνωστό βρίσκεται σε πολύ καλή οικονομική κατάσταση. Παρακάτω αναδημοσιεύουμε την σχετική είδηση απο το ιστότοπο www.newsta.gr. :
Εγκρίθηκε το πρώτο χρηματικό ένταλμα για την πληρωμή της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης «ΙΛΙΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.», η οποία πραγματοποιήθηκε στo πλαίσιο του νόμου περί Κοινωνικής Οικονομίας και Επιχειρηματικότητας και θα συμβάλλει στη στήριξη του θεσμού της προσχολικής αγωγής των Βρεφικών και Παιδικών Σταθμών του Δήμου Ιλίου.
Με τη συναφθείσα προγραμματική σύμβαση ο Δήμος Ιλίου επιτυγχάνει κατά πρώτον την εισαγωγή περισσοτέρων παιδιών στους Βρεφικούς και Παιδικούς Σταθμούς, υποστηρίζοντας την οικογένεια και τους πολίτες στην παρούσα οικονομική κρίση και κατά δεύτερον τη μείωση της ανεργίας δια της απασχόλησης ανέργων βρεφονηπιοκόμων και βοηθητικού προσωπικού.
  Προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής Ζενέτου αποτελεί η άσκηση εκτεταμένων κοινωνικών δράσεων, δεδομένης της μέχρι σήμερα υγιούς οικονομικής κατάστασης του Δήμου, που του επιτρέπει να συμβάλει ενεργά στην ενδυνάμωση της τοπικής κοινωνίας.
www.newsta.gr

Σχόλια