Μπαρτζώκας:"Εβαλάν την πινελιά τους οι διαιτητές στο τέλος"


Εκνευρισμένος με την συμπεριφορά των διαιτητών τα τελευταία 10’’ τους ματς με τον ΠΑΟΚ, ήταν ο Γιώργος Μπαρτζώκας, και το έδειξε στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα. Ο κόουτς των «ερυθρόλευκων» ανέφερε ότι έβαλαν την πινελιά τους, ενώ ανέφερε επίσης ότι η ομάδα του έχει μεγάλη ευθύνη γι’ αυτή την ήττα.
Τέλος, επισήμανε ότι πρέπει ο Θρύλος να πάρει τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό την ερχόμενη Δευτέρα για να έχει το απόλυτο πλεονέκτημα ως το τέλος.
«Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ και στον κόουτς. Πίστεψαν στη νίκη και έμειναν στο πλάνο τους. Εμείς κάπως έτσι θα χάναμε το αήττητο φέτος αν το χάναμε. Είχαμε τρία συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια σε έξι μέρες. Πάτρα, Τελ Αβίβ, Θεσσαλονίκη.
Είχαμε πολλά προβλήματα τραυματισμών. Είχαμε εκτός τον Λο, τον Πάουελ, τον Μαυροειδή, τραυματίστηκε χθες ο Κατσίβελης και σήμερα ο Μάντζαρης.
Στην αρχή του αγώνα φορτώθηκαν οι ψηλοί μας με φάουλ και άλλαξε το πλάνο μας στο παιχνίδι. Έχουμε μεγάλη ευθύνη που χάσαμε και φυσικά δώσαμε το δικαίωμα στον κύριο Σταματόπουλο να βάλει την πινελιά του.
Εμείς κρατάμε την τύχη στα χέρια μας, πρέπει να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό στην έδρα μας και να έχουμε το απόλυτο πλεονέκτημα ως το τέλος. Ο διαιτητής δε δίνει ποτέ τεχνική ποινή όταν ζητάς αντιαθλητικό φάουλ το οποίο φυσικά και ήταν.
Αυτή είναι η άποψή μου, αν έχετε αντίθετη άποψη γράψτε τη. Έδωσα συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ, αλλά ο διαιτητής στα 10’’ και όταν διαμαρτύρεσαι για καθαρό αντιαθλητικό φάουλ δε δίνει τεχνική ποινή.
Και ο κύριος Μαρκόπουλος ήταν τρία μέτρα μέσα στο γήπεδο αλλά δεν πήρε τεχνική ποινή. Ο γιατρός μας είπε ότι δεν μπορεί να παίξει στο παιχνίδι ο Βαγγέλης, θα κάνει μαγνητική και θα δούμε».

Σχόλια