Ανετη εκτός έδρας νίκη για το Χαϊδάρι επί του Αττικού με 0-3..


Συνεχίζει την πορεία πρωταθλητισμού η ομάδα μας. Αυτή τη φορά «θύμα» της ήταν ο Αττικός, επί του οποίου οι παίχτες μας πέτυχαν μια άνετη νίκη με 0-3. Ήταν η 9η νίκη στους τελευταίους 11 αγώνες, ενώ αξιοσημείωτο είναι ότι σε 6 από τις 9 αυτές νίκες η ομάδα μας έχει πετύχει 3 γκολ.
Οι παίχτες μας πραγματοποίησαν ιδανικό ξεκίνημα και μόλις στο 4’ άνοιξαν το σκορ. Συγκεκριμένα, μετά από κόρνερ και αναταραχή στην άμυνα του Αττικού, ο προωθημένος Μεσσίνι, με γυριστή κεφαλιά έγραψε το 1-0. Στη συνέχεια χάθηκαν κι άλλες ευκαιρίες για την ομάδα μας με τους Ρούπι, Πανούσι και Καρώνα, όμως οι δυο ομάδες πήγαν στην ανάπαυλα με το εύθραστο 1-0.
Στην επανάληψη οι «κυανέρυθροι» εμφανίστηκαν ψυχωμένοι και αφού είχαν οριζόντιο δοκάρι μετά από σουτ του Αρβανίτη στο 59’, διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 69’ όταν ο Ρούπι ελίχθηκε ωραία έξω από την περιοχή και με «κεραυνό» έγραψε το 2-0. Οι παίχτες μας δεν «κατέβασαν» ταχύτητα, συνέχισαν να πιέζουν και στο 88’ ο Καρώνας πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, πλάσαρε στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά έγραψε το τελικό 3-0 μέσα σε αποθέωση.
Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα μας είναι το επόμενο Σάββατο, στο «Τ. Χαραλαμπίδης» κόντρα στην πρωτοπόρο Δόξα Βύρωνα.
ΧΑΪΔΑΡΙ: Κόρδας, Πολίτης, Ρούσα, Αρβανίτης, Μεσσίνι, Χριστούλης, Μπατής, Κακαράκης (58’ Πλιακοστάμος), Πανούσης (85’ Σαραντίδης), Ρούπι (80’ Δημητρακόπουλος), Καρώνας.

Σχόλια