Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 5η διανομή αγροτικών προϊόντων απο την Κοινωφελή Επιχείρηση Χαιδαρίου..


Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη η επιχείρηση διάθεσης προϊόντων απευθείας από παραγωγούς στους Δημότες Χαϊδαρίου, που οργάνωσε για πέμπτη φορά η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Χαϊδαρίου, την Κυριακή 28 Απριλίου.


Όλες οι παραγγελίες των Δημοτών ικανοποιήθηκαν και η ποιότητα των προϊόντων αποδείχθηκε άριστη. Επίσης εξυπηρετήθηκαν και δημότες οι οποίοι δεν είχαν προβεί σε παραγγελίες, καθώς οι ποσότητες των προϊόντων που διέθεσαν οι παραγωγοί ήταν αρκετές για να τους καλύψουν. Οι τιμές των προϊόντων ήταν πολύ χαμηλές και προσιτές και ικανοποίησαν κάθε ενδιαφερόμενο δημότη. 
Πιο αναλυτικά τα προϊόντα που διανεμήθηκαν ανήλθαν σε ποσότητα περίπου στους 15 τόνους και ήταν τα εξής: Ρύζι, όσπρια, πατάτες, κρεμμύδια, σκόρδα, αλεύρι, ελαιόλαδο, τυριά, παραδοσιακά ζυμαρικά, μέλι, ελιές, κρασί, ξύδι, χαλβάς, ταχίνι, γλυκά κουταλιού, σταφίδες, πετιμέζι. Οι παραγωγοί διέθεσαν για το Κοινωνικό Παντοπωλείο της πόλης μας συνολική ποσότητα 200 κιλών, από τα προαναφερθέντα προϊόντα.

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Χαϊδαρίου ευχαριστεί τους παραγωγούς για τη συνεργασία και ενημερώνει τους δημότες πως θα επανέλθει με νέα διάθεση προϊόντων από Έλληνες παραγωγούς σύντομα.
 www.haidari.gr


Σχόλια