Σεμινάρια για ελεύθερους επαγγελματίες διοργανώνει ο ΕΦΕΤ..


 Σας γνωρίζουμε ότι το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών διοργανώνει σεμινάρια υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων(ΕΦΕΤ,) τόσο για τα μέλη του, όσο και για κάθε ενδιαφερόμενο από τους επαγγελματικούς κλάδους της αλυσίδας τροφίμων.
 Σύμφωνα με την ΥΑ 14708/10.8.2007, τα σεμινάρια «Βασικές Αρχές Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων» είναι υποχρεωτικά για όλο το προσωπικό των επιχειρήσεων που ασχολούνται με την παραγωγή, επεξεργασία, αποθήκευση, μεταφορά, διακίνηση, λιανικό εμπόριο, διάθεση τροφίμων, τη μαζική εστίαση και ζαχαροπλαστική ή είναι εργαστήρια παραγωγής ή επεξεργασίας τροφίμων.
 Περαιτέρω διευκρινήσεις, τηλ. 2103380351.
 www.haidari.gr

Σχόλια