Υποψήφιος για τον Δήμο Αθηναίων ο Μίχος με την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ;

Ένα όνομα από το χώρο του ΠΑΣΟΚ, μαθαίνει η στήλη, έχει πέσει στο τραπέζι της Κουμουνδούρου για το Δήμο Αθηναίων, μιας και, όπως φαίνεται, η Σοφία Σακοράφα, λόγω αφενός της δικής της επιθυμίας και αφετέρου των δημοσκοπήσεων (έχει μετρηθεί τόσο για το Δήμο Αθηναίων όσο και για την Περιφέρεια Αττικής που πάει πολύ καλύτερα), φαίνεται να επιλέγεται από το ΣΥΡΙΖΑ ως αντίπαλος του Γιάννη Σγουρού.
Πρόκειται για τον επί σειρά ετών δήμαρχο Αγίας Βαρβάρας, βουλευτή και υπεύθυνο Αυτοδιοίκησης του ΠΑΣΟΚ και σήμερα γραμματέα της «Κοινωνικής Συμφωνίας» της Λούκας Κατσέλη, Λάμπρο Μίχο.
www.aftodioikisi.gr

Υ.Γ. Αξίζει να σημειώσουμε οτι διαχρονικός συνομιλητής και στενός συνεργάτης  του πρώην Δημάρχου Αγ. Βαρβάρας Λάμπρου Μίχου αποτελεί ο σημερινός επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Δημήτρης Τσατσαμπάς΄ο οποίος προ ημερών είχε δώσει το παρών στην ομιλία του Βουλευτή Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Λαφαζάνης στο Παλατάκι. Φαίνεται οτι μια σειρά πρώην στελεχών του ΠΑΣΟΚ "γλυκοκοιτάζουν" την Κουμουνδούρου και με αφορμή τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ετοιμάζεται μια ευρύτερη συμμαχία δίνοντας πλέον το στίγμα της εγκαθίδρυσης του βαθέος ΠΑΣΟΚ στον πολυτασικό ΣΥΡΙΖΑ χωρίς να αποκλείεται σε αρκετές περιπτώσεις το χρίσμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να λάβουν τελικώς υποψήφιοι που προέρχονται από το άλλοτε κραταιό κίνημα. Τώρα εαν η περιπτώση του Δήμου Αθηναίων αποτελέσει και πιλότο και για άλλες Περιφέρειες και Δήμους θα φανεί στο άμεσως επόμενο διάστημα που το κόμμα της Αξιωματικής αντιπολίτευσης θα ανακοινώσει τις πρώτες υποψηφιότητες..Αναμένεται με ενδιαφέρον  εαν προτιμηθεί την τελευταία στιγμή κάποια αντίστοιχη υποψηφιότητα απο πλευράς ΣΥΡΙΖΑ και στην πόλης μας σηματοδοτώντας κυρίως  το άνοιγμα σε πασοκογενή στελέχη εν όψει και των βουλετικών εκλογών..

Σχόλια