Επιστροφή στις νικές για το Χαιδάρι με 3-1 επί της Ελπίδας Αγ. Αναργύρων..



Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα μας, που επικράτησε με 3-1 της Ελπίδας Αγ. Αναργύρων. Ήταν ένα παιχνίδι, στο οποίο η ομάδα μας παρουσιάστηκε με δυο πρόσωπα, ένα πολύ μέτριο στο α’ μέρος και ένα εξαιρετικό στην επανάληψη.


Στο “Τ. Χαραλαμπίδης” παρουσία 300 περίπου φιλάθλων, οι παίχτες μας ξεκίνησαν τον αγώνα νωθροί και υποτονικοί, ενώ οι φιλοξενούμενοι έδειχναν να πατάνε καλύτερα στον αγωνιστικό χωρο. Οι παίχτες μας ήταν ακίνδυνοι εντελώς, ενώ οι παίχτες της Ελπίδας απείλησαν δυο φορές την εστία του Μαχαίρα. Η ανωτερότητα των φιλοξενούμένων στο α΄μέρος επιβραβεύτηκε στο 39’ όταν μετά από μια υποδειγματική αντεπίθεση, η μπάλα έφτασε στον Πετανάι, ο οποίος με ωραίο πλασέ έγραψε το 0-1.Οι παίχτες εξακολουθούσαν να είναι νωθροί, όμως ένα “δώρο” του αντίπαλου γκολκίπερ έμελλε να αλλάξει όλα το παιχνίδι. Συγκεκριμένα, στο 44’ ο Χριστούλης εκτέλεσε φάουλ από το κέντρο του γηπέδου, ο Στουραΐτης “τυφλώθηκε” από τον ήλιο και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα. Το 1-1 ήταν γεγονός, σε ένα ιδιαίτερα κομβικό χρονικά σημείο για την εξέλιξη του αγώνα.

Οι παίχτες μας στην επανάληψη βγήκαν μεταμορφωμένοι. Το γκολ άλλαξε εντελώς την ψυχολογία τους και ισοπέδωσαν κυριολεκτικά τον αντίπαλο. Το παιχνίδι ήταν ένας μονόλογος των “κυανέρυθρων” οι οποίο πίεζαν ασταμάτητα τους αντιπάλους τους. Η υπεροχή των παιχτών μας επιβραβεύτηκε στο 59’ όταν μετά από έξοχη πάσα του Παπούλια, ο Κακαράκης ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Γαλάνη και ο κ. Γρίμμας (αν και καθυστερημένα) υπέδειξε την εσχάτη των ποινών. Ο Παπούλιας ψύχραιμα έγραψε το 2-1 μέσα σε αποθέωση. Στη συνέχεια το παιχνίδι άνοιξε, καθώς οι φιλοξενούμενοι εγκατέλειψαν την άμυνά τους και στο 74’ ο Πανούσης κέρδισε φάουλ έξω από την περιοχή. Ο Παπούλιας έστρωσε στον Χριστούλη που με κεραυνό έστειλε τη μπάλα στο “Γ” του Σταουραΐτη γράφοντας το 3-1.
Οι παίχτες μας στη συνέχεια έχασαν πολλές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ με μοιραίους τους Καρώνα και Κακαράκη που έχασαν σωρεία ευκαιριών για να δώσουν αστρονομικές διαστάσεις στη νίκη μας.
Καλή σε γενικές γραμμές η διαιτησία των κ.κ. Γρίμμα, Απτόσογλου και Γεωργή.
ΧΑΪΔΑΡΙ: Μαχαίρας, Πολίτης, Ρούσα, Ταράτσας, Αρβανίτης (62’ Μπατής), Σουμελίδης, Χριστούλης, Παπούλιας (80’ Κήτος), Πανούσης (75’ Κοτσολάκος), Κακαράκης, Καρώνας.

ΕΛΠΙΔΑ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ: Στουραΐτης, Παρασκευόπουλος, Κωνσταντίνου, Γαλάνης, Αντωνίου, Βάλσαμος, Τζόνκοφ, Σταγάκης, Καλιαμπάκης, Κουτσουρούπας, Πετανάι.

Σχόλια