Δήμος Χαιδαρίου και Ε.Ο.Κ. διοργανώνουν 3Χ3 αγώνες μπάσκετ..

 



  • Καλωσορίσατε στην επίσημη διαδικτυακή πύλη του δήμου μας.
  • Ο Δήμος Χαϊδαρίου σας ενημερώνει ότι η Δημοτική Τοπική Συγκοινωνία θα λειτουργεί από Δευτέρα έως και Παρασκευή. Τα δρομολόγια θα εκτελούνται κάθε μία ώρα, από τις 7:00 έως και τις 14:00. Η διαδρομή παραμένει η ίδια.
  • Το username KAI το pasword για το ασύρματο ευρυζωνικό δίκτυο είναι η λέξη : guest
 

 

 


 
Ο Δήμος Χαϊδαρίου σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) διοργανώνει τουρνουά μπάσκετ «3 με 3» στις 23 και 24 Νοεμβρίου 2013, με σκοπό όχι μόνο την άθληση των παιδιών, αλλά και τη διασκέδασή τους.
Το τουρνουά «3 με 3» αποτελεί επίσημη δράση της Ομοσπονδίας στην οποία πολλά παιδιά έχουν την ευκαιρία να δείξουν το ταλέντο και τις δεξιότητές τους, διεξάγεται με μεγάλη επιτυχία από το 1999, ενώ είναι ενταγμένο στο Αναπτυξιακό Πρόγραμμα της ΕΟΚ.
 


Τα παιδιά στα σχολεία όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης θα δημιουργήσουν τις δικές τους ομάδες σε συνεργασία με τους γυμναστές και θα πάρουν μέρος σε ένα τουρνουά που θα χαρίσει ανεπανάληπτες στιγμές χαράς και πολύ δράση.
Για δύο ημέρες, 23 και 24 Νοεμβρίου, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να δείξουν τις δυνατότητές τους, σε καταξιωμένους προπονητές και μπασκετμπολίστες που θα παραβρεθούν, μιας και η όλη διοργάνωση γίνεται από την Ομοσπονδία.
Το τουρνουά μπάσκετ «3 με 3» είναι η πρώτη επίσημη διοργάνωση του Δήμου Χαϊδαρίου στο μπάσκετ. Για να φτάσουμε όμως σε μία επίσημη διοργάνωση από την Ομοσπονδία θα πρέπει να θυμίσουμε ότι είχε προηγηθεί πριν από περίπου 6 μήνες ένα τουρνουά μπάσκετ για παιδιά Δημοτικών Σχολείων που είχε στεφθεί από απόλυτη επιτυχία και είχε συνδυαστεί και με μία Κοινωνική Δράση, τη συλλογή τροφίμων προς ενίσχυση της «Τράπεζας Τροφίμων».
Οι αγώνες του τουρνουά μπάσκετ «3 με 3» θα διεξαχθούν στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Κέντρου «Χρήστος Αγγουράκης» στο Δάσος Χαϊδαρίου.

Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ

Σχόλια