ΝΕΟΙ ΔΙΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΣΕ ΚΑΙΡΟ ΚΡΙΣΗΣ..

Με μεγάλη χαρά προβάλλουμε την συμπολίτισσα μας κ.Πέγκυ Τσακωνα και την συνεργάτιδα της κ.Δέσποινα Εξηνταρη , με ιδιαίτερη διημιουργική και πρωτοποριακή φαντασία που αποτυπώνεται μέσα από την τέχνη του Χειροποιήτου. Παρακάτω ακολουθεί σχετικό δελτίο τύπου για δύο εξαιρετικές διημιουργούς, την Πέγκυ και την Δέσποινα, που μας καλούν να γνωρίσουμε τον κόσμο της Χειροποιήτης τέχνης:

 Εμφάνιση ΑΘΗΝΑ 984 (1).JPG

Γκαλερί Δώρου και Τέχνης

      ''Ανακαλύψτε μια δωρογκαλερί χειροποίητων δημιουργημάτων, αναλλοίωτων στο πέρασμα του χρόνου. Εντυπωσιαστείτε από την πιο ολοκληρωμένη και ευφάνταστη σειρά μικρών έργων τέχνης, ιδιαίτερης αισθητικής , σχεδιασμένα με φυσικά υλικά και αστείρευτη αγάπη για την τέχνη του χειροποίητου. 
      Οι καλλιτέχνες της Γκαλερί Δώρου και τέχνης Πέγκυ Τσάκωνα και Δέσποινα Εξηντάρη, προσφέρουν τη δημιουργική τους άποψη και στη διακόσμηση  οικιών, καταστημάτων, ξενοδοχείων και λοιπών επαγγελματικών χώρων.  
Τα ιδιαίτερα δώρα μας μπορείτε να παραγγείλετε μέσω της ιστοσελίδας μας, www.dorogallery.gr.
      Δεχόμαστε τις  παραγγελίες σας και εμείς σχεδιάζουμε το δώρο που σας εκφράζει στην τιμή που εσείς επιλέγετε.''

Σε επόμενη ανάρτηση μας θα δημοσιεύσουμε και μια συνέντευξη των δύο διημιουργών στο ραδιοφωνικό σταθμό ΑΘΗΝΑ 9,84 που μας βάζουν για τα καλά στον κόσμο της χειροποιήτης διημιουργίας.
Το HAIDARI-PRESS οφείλει να ευχαριστήσει την κ.Πέγκυ Τσακωνα και την κ.Δέσποινα Εξηνταρη για την ευκαιρία που μας έδωσαν να ξεναγηθούμε μέσω της ιστοσελίδας στον κόσμο των χειροποίητων διημιουργιών. Να ευχηθούμε πάντα διημιουργικές και πρωτοποριακές και να μην ξεχνάμε όλοι εμείς οτι η απάντηση στην κρίση είναι η ΔΙΗΜΙΟΥΡΓΙΑ..


Σχόλια