Θέμα ημερών η διαγραφή της Ελένης Καμπόλη από την ΝΔ ;


Πληθαίνουν οι πληροφοριες που μιλάνε για ραγδαίες εξελίξεις εντός των προσεχών ημερών με αφορμή την απόφαση της Ελένης Καμπόλης να στηρίξει ανοιχτά το ΚΚΕ στο β γύρο των δημοτικών εκλογών και κάνουν λόγο για επικείμενη διαγραφή της από το κόμμα της ΝΔ. Η συγκεκριμένη εξέλιξη έχει ήδη φτάσει στο Μέγαρο Μαξίμου με τους ιθύνοντες να σημείωνουν με νόημα οτι θα υπάρξουν πειθαρχικές κυρώσεις μιάς και η στήριξη της Ελένης Καμπόλη στο ΚΚΕ σηματοδοτεί ευθεία υπονόμευση στην Κυβέρνηση και στην λειτουργία της σε μια δύσκολη εποχή για αυτήν ενώ ήδη έχουν δοθεί οδηγίες στα τοπικά στελέχη εν όψει του δεύτερου γύρου στην πόλη μας. Αξίζει να σημειώσουμε πως πολλά απλά μέλη της ΝΔ έχουν απο χθές σπάσει τα τηλέφωνα στην συγγρού ζητώντας πρωτοβουλίες - απάντηση απο την κεντρική διοίκηση στην απόφαση της Ελένης Καμπόλης να στηρίξει το ΚΚΕ..

Σχόλια

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μήπως η κ. Καμπόλη έχει δίκιο να στηρίζει ΚΚΕ στις δημοτικές εκλογές;; Mήπως επειδή έχουν ακουστεί διάφορες καταχρήσεις για τον πρώην Δήμαρχο και το επιτελείο του;; Μήπως στην απόφαση αυτή συμβάλλουν το κολυμβητήριο, τα γήπεδα τένις, οι διάφορες αίθουσες του δήμου που γίνονται δωρεά για να κάνουν οι χρεοκοπημένοι ηθοποιοί τις σχολές τους χωρίς λειτουργικά έξοδα ή ακόμα και ότι το πρώην επιτελείο έκανε τις δουλίτσες του χωρίς διαγωνισμούς και μόνο με συγκεκριμένα καταστήματα;; Αν λοιπόν για όλα αυτά τα μήπως στηρίζει ΚΚΕ τότε μπράβο της γιατί σέβεται τους Χαϊδαριώτες. Αααα τέλος ένας αρθρογράφος πρέπει να ξέρει ότι είναι της κ. Καμπόλη και όχι της κ. Καμπόλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΕΛΕΝΗ ΚΑΜΠΟΛΗ ΥΠΗΡΞΕ ΣΤΕΝΟΤΑΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΔΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΑΡΑΒΕΛΙΑ ΕΠΙ 12 ΕΤΗ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΤΩΡΑ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΦΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΨΗΦΙΣΕΙ ΟΛΑ ;;;; ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ;;; ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ;;; ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου