Η Ελένη Καμπόλη.. πάει αριστερά.. με "τροχονόμο" τον Ντηνιακό..

Δεν μπορώ να καταλάβω τι κάνει η Ελένη. Σφραγίζει το αβέβαιο μέλλον της με δηλώσεις στήριξης προς τα αριστερά;  Από την μία λέει πώς  η πολιτική της  ηθική, αλλά και ο πολιτικός της  πολιτισμός δεν της  επιτρέπει  να στηρίξει   πολιτικές, που οδηγούν σε μια στείρα πολιτική άρνηση, σε μια απλή διαχείριση καθημερινότητας, που δεν έχει στόχους, όραμα και προοπτική Αυτό για την παράταξη του Ανδρέα Μποζίκα (τι κάνει νιάου-νιάου). Όλα αυτά αφού γράφει πώς η έλλειψη στρατηγικής και πρακτικής μεθοδολογίας, η αλαζονεία, η κακοδιαχείριση, η έλλειψη οράματος, αλλά και η άρνηση για δουλειά οδήγησαν την πόλη μας σε μια καταστροφική πορεία, κατά την αντίληψή της  μη αναστρέψιμη. Η Ελένη ξεχνά μάλλον πώς ήταν αντιδήμαρχός σε αυτή την πόλη όλα αυτά τα χρόνια..
Ξεχνά επίσης πώς ο πρώτος πολέμιος της παράταξης του Δημήτρη Μαραβέλια ήταν ο Μιχάλης Σελέκος. Τότε ο Μιχάλης ήταν η έκφρασή της στείρας πολιτικής άρνησης.  
Όταν κρίνει το παλιό βέβαια την ίδια ώρα προτείνει την παράταξη που θα έχει προοδευτική κατεύθυνση.
 Ποια είναι αυτή η παράταξη;  H παράταξη του Μιχάλη Σελέκου; Μήπως η Ελένη βρίσκεται σε άλλο δήμο; Ναι, ναι  για την ίδια Ελένη μιλάμε. Αυτή που το επιτελείο της είχε ταράξει στα τηλέφωνα πριν την πρώτη Κυριακή όλους τους Νεοδημοκράτες για τους πει πώς η Συγγρού προτείνει αυτήν για εκπρόσωπο της!
Δύο είναι οι παρατάξεις που πάνε στον δεύτερο γύρο  Ελένη μου. Δύο! Η μία που κρίνεις και μεσά από την κρίση σου κρίνεσαι,, και η άλλη. Εσύ ποια θα στηρίξεις;
Ο μeλ@γχθων
www.247press.com.gr

Σχόλια