Η "ΙΕΡΑ" ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΣΕΛΕΚΟΥ - ΚΑΜΠΟΛΗ ΜΕ ΤΗΝ "ΣΦΡΑΓΙΔΑ" ΚΚΕ..

 Ζήσαμε να το ακούσουμε και αυτό! 
Ο έχων το γαλάζιο χρίσμα για την υποψηφιότητα στο Δήμο Χαϊδαρίου (Ελένη Καμπόλη) αφού δεν πέρασε στον δεύτερο γύρο, στηρίζει, άκουσον άκουσον, τον εκπρόσωπο του ΚΚΕ Μιχάλη Σελέκο για Δήμαρχο. Το ανέφερε και ο ίδιος ο Σελέκος στην προεκλογική του ομιλία την Παρασκευή 23/5/2014 στο Παλατάκι...''Ευχαριστώ την Ελένη Καμπόλη για την στήριξή της''...!
Το σίγουρο είναι ότι μετά από αυτό θα υπάρξουν εξελίξεις και μία από αυτές όπως ακούγεται έντονα τις τελευταίες ώρες, θα είναι ίσως η διαγραφή από την Νέα Δημοκρατία της κ. Καμπόλη. Δείτε παρακάτω τι έγραψε σχετικά το haidaripress.

Μεσα στο σαββατοκύριακο η διαγραφή της Ελένης Καμπόλη απο την ΝΔ ;


«Πιθανότατα μέσα στις επόμενες ημέρες -ακόμη και μέσα στο σαββατοκύριακο-  μπορεί να ανακοινωθεί η διαγραφή της Ελένης Καμπόλη απο το κόμμα της ΝΔ  ύστερα απο την απόφαση της να στηρίξει το ΚΚΕ την ώρα που η κυβερνητική σταθερότητα κρέμεται απο μια κλωστή και οι αντιπολιτευτικές δυνάμεις σχεδιάζουν αντεπίθεση διαρκείας με αφορμή το αποτέλεσμα στις δημοτικές - περιφερειακές εκλογές αλλά και στις ευρωεκλογές.Υψηλόβαθμα κομματικά στελέχη της ΝΔ σημείωναν με νόημα οτι εαν μια τέτοια αντιδεοντολογική συμπεριφορά και άκρως υπονομευτική προς το πρόσωπο του Αντώνη Σαμαρά περάσει έτσι τότε θα διημιουργηθεί τεράστιο θέμα  με τα κομματικά στελέχη σε όλη την χώρα παραμονές των κρίσιμων αυτών εκλογών. Να μην ξεχνάμε οτι η Ελενη Καμπόλη προέρχεται απο τον σκληρό κομματικό πυρήνα της ΝΔ και μια τέτοια στάση δεν μπορούν να την δικαιολογήσουν πλέον ούτε και πιο φανατικοί υποστηρικτές της»..

www.pitsunicity.gr

Σχόλια

  1. Μάλλον εσας θα διαγράψουν από τα μητρώα της ΝΔ με το αποτελέσμα που φέρατε και τη νίλα που πάθατε σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου