Ανακοίνωση Ελένης Καμπολη με "ρητορική" ΝΤΗΝΙΑΚΟΥ ..

"ΠΟΛΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ"

Είθισται, ειδικά για τον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών, οι υποψήφιοι δήμαρχοι να παρουσιάζουν τις προτάσεις τους για την πόλη, έτσι ώστε οι πολίτες να επιλέξουν τον καταλληλότερο.

Τις τελευταίες ημέρες, στο Χαϊδάρι, ζούμε ένα μεγάλο παράδοξο: Η παράταξη του κυρίου Μποζίκα προτιμά να επιδίδεται σε χωρίς προηγούμενο επιθέσεις προς τα πρόσωπά μας, αντί να παρουσιάζει το σχέδιό του για την πόλη.

Μας κατηγορούν για το ότι πιστεύουμε πως το Χαϊδάρι χρειάζεται να κάνει ένα άλμα μπροστά, με μία δημοτική αρχή που το βασικό της συστατικό θα είναι η χρηστή διοίκηση.

Μας κατηγορεί ότι προσπαθούμε να δώσουμε κατεύθυνση επιλογής στους ανθρώπους που μας τίμησαν με την ψήφο τους, λες και η δημοκρατία είναι κατευθυνόμενη και οι πολίτες άγονται και φέρονται.

Μας κατηγορεί για τη συμμετοχή μας στην προηγούμενη διοίκηση, τους κύριους εκφραστές της οποίας ενσωμάτωσε στο ψηφοδέλτιό του.

Αυτός είναι ο πολιτικός πολιτισμός του κυρίου Μποζίκα και επ’ ουδενί της Πόλης Προοπτικής.

Κύριε Μποζίκα, το Χαϊδάρι είναι μια πόλη που γνωρίζει και δεν μπορείτε να την κοροϊδέψετε.



Και επειδή σε δύο ημέρες οι Χαιδαριώτες θα σας κρίνουν, επιτρέψτε μου να σας θυμίσω μια φράση που κοσμεί την πόλη μας: «ΤΑ ΕΘΝΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΟΠΙΣΩ, ΕΙΜΗ ΟΣΟΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΔΙΑ ΝΑ ΠΟΡΙΖΩΝΤΑΙ ΤΑ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΕΚΕΙΘΕΝ ΔΙΔΑΓΜΑΤΑ».

Σχόλια