Μόνο η παράταξη Μποζίκα στην εκδήλωση των Νεοφωκαέων..


 Πηγή : www.pitsunicity.gr
Οι εκλογές τελείωσαν και ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του! Κάπως έτσι θα σκέφτηκαν οι ιθύνοντες των παρατάξεων στο«Χαϊδαριστάν» και εξαφανίστηκαν με«μαγικό» τρόπο από τις εκδηλώσεις τοπικών συλλόγων.
Έτσι έγινε και στην εκδήλωση που πραγματοποίησε ο   «Σύνδεσμος Νεοφωκαέων Προσφύγων Χαϊδαρίου» στη Πλ. Παναγίτσας, δεν φάνηκε κανείς ούτε καν εκπρόσωπος, πλην της παράταξης του «μεγάλου χαμένου» των εκλογών Ανδρέα Μποζίκα. 
Πριν τις εκλογές υπήρχε συνωστισμός υποψηφίων παντού, ακόμη και σε εγκαίνια ψητοπωλείου, τώρα που «έκαναν την δουλειά τους» μη τους είδατε, μη τους απαντήσατε, αλλά μην ανησυχείτε το «Χαϊδαριστάν» μπορεί να κοιμάται ήσυχο, το 2019 παραμονές των επόμενων Αυτοδιοικητικών εκλογών, θα τους δείτε πάλι όλους στους δρόμους, θα τους δείτε πάλι στις λαϊκές, θα τους δείτε πάλι να γεμίζουν τις καφετέριες, θα τους δείτε πάλι στους συλλόγους να δηλώνουν την αμέριστη συμπαράστασή τους, θα τους δείτε πάλι στα γήπεδα, θα τους δείτε πάλι να χορεύουν παραδοσιακούς χορούς και ζεϊμπεκιές και όλα αυτά τα «γελοία κόλπα και τεχνάσματα» που κάνουν οι υποψήφιοι για να τραβήξουν το βλέμμα του ανυποψίαστου ψηφοφόρου και ξανά μανά μια από τα ίδια. Τελικά σ' αυτό τον τόπο δεν αλλάζει τίποτα, η μάλλον  (όλο τα ίδια αλλάζουνε και όλο τα ίδια μένουν) όπως έλεγε και ο συγχωρεμένος Νίκος Παπάζογλου. 
Να έρθουμε στα της εκδήλωσης και για να κλείσουμε και το θέμα μας, αξίζει να σημειώσουμε ότι η εκδήλωση που πραγματοποίησε ο  «Σύνδεσμος Νεοφωκαέων Προσφύγων Χαϊδαρίου» ήταν άκρως πετυχημένη, γεγονός ότι τα τραπεζοκαθίσματα που διατέθηκαν για τον κόσμο γέμισαν όλα. Πολύ καλή η χορωδία του συλλόγου, το χορευτικό με τις παραδοσιακές φορεσιές, το φαγητό που προσέφεραν και γενικά η φιλοξενία ήταν άριστη και υποδειγματική. 

Τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου κ. Δημήτρης Μαραβέλιας, η Πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου κ. Ελευθερία Τοκατλίδη, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ Απόστολος Θεοφίλης, Νίκος Παναγιωτάτος και Πέτρος Καραβίτης, ο Πρόεδρος του ΑΣΔΑ και επικεφαλής της παράταξης «Πάμε να Ενώσουμε το Χαϊδάρι» κ. Ανδρέας Μποζίκας οι υποψήφιες Δημοτικές Σύμβουλοι κ. Ειρήνη Λυμπουσάκι, κ. Μαίρη Καπετάνου και Χριστίνα Γαλανοπούλου, ο πρώην Δήμαρχος Χαϊδαρίου κ. Κυριάκος Ντηνιακός και τέλος η πρώην Αντιδήμαρχος κ. Μαίρη Τοκατλίδη.

Σχόλια