Ανακοίνωση των φίλων της Μαρίας Αναγνώστου

Αναδημοσιεύουμε την ανάρτηση στο Facebook της στενότατης φίλης της Μάριας Αναγνώστου, Σταυρούλας Λίας Αποστολάκου εκ μέρους των φίλων της πρώτης.
Το βέβαιο είναι οτι η Μαρία θα χρειαστεί την οικονομική ενίσχυση όλων γιατί τα προβλήματα που αντιμετωπίζει  δυστυχώς δεν περιορίζονται μόνο στο σοβαρότατο πρόβλημα υγείας.
Ας ελπίσουμε οτι ο διαδικτυακός "κατακλυσμός" μηνυμάτων  υπέρ του αγώνα ζωής που δίνει η νέα αυτή μητέρα 2 ανηλικών παιδιών θα επισφραγιστεί και σε πρακτικό  επίπεδο.
Παρακάτω ακολουθεί η σχετική ανάρτηση της γνωστής Χαιδαριώτισσας:

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΥΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ
ΜΑΡΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ

Η Μαρία Αναγνώστου , μια νέα γυναίκα μητέρα δυο ανήλικων κοριτσιών βρίσκεται στο Αττικό Νοσοκομείο με διάγνωση λευχαιμίας .

Η Μαρία πρέπει να υποβληθεί σε μεταμόσχευση μυελού , ενώ διαρκής είναι η δημοσιοποίηση της έκκλησης για αναζήτηση δότη .


Όμως , εκτός από το σοβαρό πρόβλημα υγείας της , η Μαρία Αναγνώστου δεν διαθέτει τους οικονομικούς πόρους για την επιβίωση της ίδιας και των δυο ανήλικων κοριτσιών της , αφού είναι άνεργη και μετά τον πρόσφατο θάνατο του πατέρα της , μοναδικού οικονομικού υποστηριχτή της , η οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει χρήζει άμεσης υποστήριξης .

Για αυτό , πρέπει να στηρίξουμε και οικονομικά την Μαρία και τα παιδιά της .

Οι Φίλοι της Μαρίας , αφού πρώτα έλαβε γνώση η ίδια για αυτή την πρωτοβουλία , συγκεντρώνουμε χρήματα και καλούμε όσες και όσους μπορούν να ανταποκριθούν σε αυτό το κάλεσμα  να γίνουν συνοδοιπόροι σε αυτή την προσπάθεια

Τα χρήματα συγκεντρώνονται σε Τραπεζικό Λογαρισμό , στο όνομα της Μαρίας Αναγνώστου που είναι :288-002101-106317 ALPHA BANK

Σχόλια